Toyota grand hiace 3.4L petrol

Toyota Grand Hiace yang sy beli semalam ada kelebihannya tersendiri,
Selain pemanduan selesa macam bawa alpat,
Ia juga mempunyai ruang cabin yang luas,
pacuan 4wd, gear auto dan
mileage baru 89000km aje,

Sebenarnya ada dua versi iaitu jambul trump
dan jambul ciput, jika anda nak tengok gambar versi lain boleh tanya di ruangan komen,

Ada juga pilihan double bed tambahan di belakang,
Saya akan letak gambar di ruangan komen supaya tak keliru

Detail unit yang dibeli
Toyota GH (A) 2001
3400cc petrol
Harga : Rm134k
✅ jambul
✅ shower
❌ jamban (saya dah order kat grupbuy rm850)
❌ bunk bed
✅ 4wd

Dapatkan info asas berkaitan campervan dan motorhome disini
T.me/karysmarv

Terdapat juga versi jambul kontot dan bunk bed seperti dibawah

Kami di Karysma Motorhome menyediakan khidmat sewa motorhome
dan campervan,
Pembelian motorhome ready stock on the road,
khidmat nasihat mengimport motorhome jepun (preorder)
dan pusat servis bagi komponen motorhome seperti Aircond
(Split unit dan roof top),
Generator (built in dan portable genset),
Toilet (potty dan cassette type), Awning campervan, Vent Fan,
Tv, Battery lithium, LifePO4, Singki dan Stove Campervan Seat dan lain lain

Dapatkan anggaran harga Motorhome dan campervan disini :- https://motorhomes.my/​

Sedikit info berkaitan Jenis jenis Recreational Vehicle (RV) di Malaysia yang terbahagi kepada Campervan, Camperlorry, campertrucks, Camperbus, Motorhome Dan Caravan
https://motorhomes.my/jenis-jenis-motorhome-di-malaysia

Cara untuk Mengimport motorhome dari jepun
https://motorhomes.my/import-campervan-dan-motorhome-dari-jepun/

Info Berkaitan Persatuan Campervan dan Motorhome Malaysia PCMM
https://www.facebook.com/persatuancampermalaysia/
http://malaysiacamperclub.com/

Fb Page: http://www.facebook.com/karysmarv​

Telegram group: http://T.me/karysmarv​

Instagram : Malaysiamotorhome

Import campervan dan motorhome dari jepun

kami di karysma motorhome menyediakan khidmat nasihat untuk membida/ mengimport motorhome terus dari jepun

Senarai Website Motorhome Auction dan used car dealer
JPauc.com – Platform lelongan campervan/ motohome jepun
Ts-export.com – Marketplace bagi motorhome
Fujicars.jp – Car dealer, Used and new japan cars
Goo-net-exchange.com
Platform online senarai campervan dan motorhome
AutoTrader.co.uk – Platform online kereta terpakai dari UK

Jemput like dan share artikel ini kepada rakan rakan yang mungkin meminati Campervan dan motorhome

#malaysiamotorhome​#campervan​#pcmm​#karysmamotorhome​#peminatcampermalaysia#Kedaimotorhome

Stay safe …stay at home, Karysma Motorhome!

Sumber rujukan (Video youtube)
https://www.youtube.com/watch?v=Nlm3MJ9WxNA
https://www.youtube.com/watch?v=rfF-X0aCIqk&t=14s
https://www.youtube.com/watch?v=7v50fGN2Mdk
https://www.youtube.com/watch?v=Ifgb86LB4Ag&t=66s
https://www.youtube.com/watch?v=sNKu4viGri0
https://www.youtube.com/watch?v=yU6wsZU0hOU

https://en.wikipedia.org/wiki/Motorhome
https://en.wikipedia.org/wiki/Campervan
https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/motor-home

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *